flala

pailin.blogg.se


NY

NY BLOGG
TRYCK TRYCK

om ni trycker kommer ni till den nya bloggen.

godmorgon

God morgon! sovit gott? Själv har man sovit jätte bra klev precis upp frå sängen brukar inte kunna sova så länge nu förtiden men idag gick det bra. Idag blit det stan med Renée och Rebecka. Tror inte jag ska köpa nått me vi får se.
nej nu ska jag äta skriver senare.

outfit


Dagens outfit.

things


Shoppingen från idag.

vääärme

Kom nyss hem. Idag har jag vart i Globen med Therese, Hannah och Emma . Globen fyllde typ år idag ( 20 tror jag)
Så det var massor med folk och uppträdanden. Det var en dansshow också sjuukt gryma var tjejrna.
Hannah och Emma var bara det ett litet tag men jag och Therese gick runt där väldigt länge fick med mig lite saker hem. Lägger ut bilder på det senare.
Nu ska jag nog bara vara hemma ett tag och sen hittar jag nog på nått skoj.
Juuuuste det är såå himla sköönt ute solen bara lyser.
♥MARIA

trevligtrevligt

Idag har det var en trevligt dag.
Först var det skola till 20 i 3 efter det åkte jag och Therese till gamla stan och satt vi vattnet ett ganska långt tag, Muchoo trevligt. Sen åkte jag hem och åt middag var hemma och tog det lugnt. Sen vi halv 8 messa Renée så vi gick ut träffa några och var med dom ett tag sen gick vi Chennie för att hämta en greje och efter det gick vi hem till mig och kolla på tv. 
♥MARIA

22-23 April

Hann inte sriva igår men hände inte så mycket hade nån konstig dag och slutade kvart i 1 så det var skönt var kvar på söder med lite olika folk sen halv 5 drog jag till dansen och efter det var jga bara hemma.

Idag var jag i skolan slutade 3 efter det åkte jag hem. Åt middag och kolla på tv. Sen åkte jag och storhandla med päronen. Vi åkte till rusta också där köpte jag massor med småsaker bilder kommer senare.
mycket plugga därför blir det lite mindra uppgradering men jag ska inte försvinna helt .

Juset idag fyller Rebecka 17 så alla måste ge henne ett STORT GRATTIS.

♥MARIA

my day

Idag var det skolan till 10 över 3 . gled runt lite på stan med brosan köpte födelsedagspresent till mig.
När vi kom hem åkte vi direkt till Anjas för att äta middag.
Åt en Hawai, Stockholms bästa pizzeria tycker jag. 
Kom nyss hem. Händer nog inget speciellt duscha och se på tv ska jag nog göra.

     
De här tröjorna fick jag av Brosan. sjuuukt snygga tycker jag.
Vilken tycker ni var snyggast?

FLO-RIDA

Idag var jag i skolan som vanligt. min sista lektion var inställd så jag sluta 20 i 3 ist.
Efter plugget åkte jag till skärholmen och mötte Chennie. Vi åt och sen drog vi till heron city för att kolla på Flo rida.
Sjukt mycket folk men vi kom ganska tidigt så vi fick väldigt bra platser ändå  Han sjöng bara 2 låter sen skulle han typ skriva autografer men folk var ju som galna så hann stack. Menmen det Var iaf hur kul som helst. Katte var också med oss men när allt var slut stack vi hem och efetr det har jag inte gjort så mycket kollat på tv och sånt.


Hade ingen Kamera så den här tog jag från Chennie imorn kommer nog lite vidoklipp.

20april

God morgon ! Vakna nyss ska ta och klä på och fixa mig sen drar jag ner till tuben och åker till skolan. Men nu måste jag skynda skriver när jag kommer hem.
♥MARIA  

lalala

Kom hem runt halv 9 . Har vart med Alis hela dan, var hemma hos henne och sen ute. Imron börjar jag 10 i 10 så det är nice men slutar halv 5 inte lika nice. hihi
aja har inget att skriva men det här bli nog sista inlägget för idag.

♥MARIA

today !


Så här ser jag ut nu .

Alis

Idag ska jag träffa Alis.Jag vet inte vad vi ska göra men vi får se. Har inte ens klätt på mig eller någonting så det tar väl ett tag innan jag kommer dit. Men nu ska jag äta mat (friukost) sen ska jag fixa lite. Hörs senare.
♥MARIA  


Shopping

Shopping från igår.

Gråkoftan och nagellacket fick jag av chennie. Resten köpte jag igår.
♥MARIA

00.23

Kom hem för typ 20 min var hemma hos Göthlin, Blev ganska sen middag men trevligt var det gjorde inte så mycket förutom att äta. Jag orkar inte lägga in bilder idag på vad jag köpte men det fixas imorgon.
Funderar på att städa lite på rummet men vi får se.

♥MARIA 


kort

Kom nyss hem efter en riktigt lång dag på stan med Chennie, Köpte lite grejer men det får ni se lite senare för nu måste jag skynda mig att måla nglarna fixa mig och sen gå upp till Renée och Rebecka för att äta middag skriver ikväll.
♥MARIA

dagens

snart kommer chennie och då ska vi äta nudlars sen drar vi oss mot stan.
Och det här har jag på mig idag.


 


♥MARIA

Grattis i etfterskott maria Haha

Igår fyllde jag som sagt år :) Fick massor med pengar, presenterkort och örhängen. Först var jag i skolan sen åkte jag hem väntade på att  mamma skulle komma hem. Efter det mötte jag och Therese, Hannah, Jennelie Alex och Julia. Vi gick och handla mat i högdalen tog ett tag sen gick vi vidare mot utsisktberget satt där i ett par timmar sjuuk trevligt. Sen gick Alla hem förutom jag och Therese Vi gick runt lite och så för vi ville inte gå hem träffa massor med konstiga människor sen gick jag med henne till bandhagen så hon tog tåget hem och jag gick hem var hemma sen kom Renée ner vi hade mysigt och kolla på film.

Idag blir det staan med Chennie är ju lite rik nu. 
När jag kommer hem Blir det middag med min och Renées och Rebeckas familg, Nice.
Men nu ska jag sminka mig och fixa.

Bilder från igår snodda av julia cute.
♥MARIA

boring

Hejsan nu sitter jag i datasalen och har jätte tråkigt ska typ leta fakta om olika saker men so är inte riktgit mitt favorit ämne så jag orkar inte bry mig så hilma mycket. 
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra menmen vi får se.
skriver när jag kommer hem.
//maria


14 på fredag!

Skolan sen träffa jag storebror kolla på present till mig eftersom jag fyller år på FREDAG.
Efter det träffa jag chennie gick runt lite sen till dansen. Ny koregrafi lite krånlig men rolig. Efter dt åkte jag hem har hunnit äta och duscha och suttit lite vid datan.
juste idag kom Jennelie hem från texas, jippi !

♥MARIA

14 april

Idag var jag i skolan hände inget speciellt efter skolan var jag först lite med Leyla mimmi och Cornelia sen gick Cornelia så det blev brara vi kvar. Vi gick runt på maria torget och mimmi visa mig en affär som såålde sjuuukt fina Örhängen Kärlek vi första ögonkast. haha Vid halv 6 åkte jag hem och efter det har jag inte gjort nått speciellt.
Och nu kollar jag på Desperate Housewives.
♥MARIA

sista dagen på lovet.

Dagen spenderades med Hannah, Therese och Alex gjorde inget speciellt bara tog det lugnt och njöt av sista lovdagen.
Imorn sätter skolan igång igen och jag ser  inte fram emot det. Menmen får väl tänka på att det är sommarlov snaaart.
När jag kom hem var jag hemma ett tag sen tog jag och pappa bilen till skärholmen för att käka middag ingen annan
ville följa med så det blev bara vi men det var trevligt iaf. Och efter det har jag inte hunit göra så mycket.
♥Maria

lååångt inlägg.

Fredag: Var med chennie i stan shoppade lite fick med mig en liten svart jacka från hm. Senare på kvällen åkte vi till orionteatern och kollade bounce. har fan inte haft så roligt på sjuk länge massor med bra dans skum och hög musik. Me like. Säger bara att de som in går dit och kollar på deras föreställning missar något stort. Efter det åkte vi hem till mig hade mysigt.

Lördag: Gick på en jävligt lång promenad med brosan mycket trevligt. Senare på kvällen blev det middag pappas kompis kom hit och "firade påsk" med oss. Efter en god middag gick jag ut med Renée var ute ett litet tag sen gick vi hem till henne då kom chennie dit  och vi alla sov hos henne.

Idag: Idag vaknade vi runt tolv. Gick upp och fixa oss sen träffade vi Katte, sean, angel och mohamed. Vi bestämde oss för att grilla så vi köpte korv och bröd sen åkte vi till älvsjöbadet och hade det mysigt. vi halv 5 gick vi hem eller jag och Renée gjorde de andra gick till högdalen. Kom hem runt halv 6 var hemma och gjorde nada och sen gick vi ut och mötte dem igen. Eter det gick jag och Renée hem till mig och kollade lite på tv sen gick hon hemma och jag fortsatte kolla på tv fast med brosan sen satt jag mig vi datan.


10 april

Kom hem från Renée för ett tag sen. Idag var jag först i stan med brosan gjorde lite ärenden käka lunch och så.
Sen åkte jag hem vara hemma ett tag sen gick jag till Renée. var där lite sen promenera vi ut köpte sjukt mycket påsk godis, vi träffa Chennie hon följde med oss hem till Renée. Sen lagade vi 3 middag eller Renée gjorde det mesta jag och chennie satt och kolla på. Lax och bulgur serverades nyttigt och gott. sen umgicks vi bara satt och kolla på tv snacka och åt godis. 
Renée har alla bilder på sin dag men ni får se dom nån annan dag .


När jag kom hem gjorde jag en god drink. Bestod av:
Vanlig fanta
Jordgubbssaft
is
låter kanske inte så gott men god var den .
♥Maria


9 dagar kvar

Gårdagskvällen sependerades hos Renée Bakade kladdkaka och kollade på tv.
Idag ska jag möta Alis i stan och fixa lite grejer som jag inte tar upp i boggen. Sen ska va åka till hennes läkare. och efter det vet jag inte vad som händer.
Men nu ska jag fixa kalr mig och sen bege mig mot centrum.


mysigt

Jag och Renée bestämde oss för att ta en sväng till gamlastan. Vi köpte glass sen gick vi och satt oss vid vattnet mysigt som vanligt. Efter ett tag bestämde vi oss för att gå och kolla i götgatsbacken. Kolla på lite presenter till mig eftersom jag fyller år om 10 dagar! Efter det tog vi tuben hem och nu sitter vi i mitt vardagsrum och kollar på vänner.




På vägen hem hitta vi blåsippor shhit vååren är verkligen här.
♥MARIA


6april

Nu kom jag precis hem från göthlin. Satt och kollade på ballar av stål så jävla underbart program.
Idag var jag med Alis till ungefär 7. Vi var i globen ute och hemma hos mig trevlans. vet inte vad jag ska göra nu, är bara jag som är vaken i familjen men funderar på att slå på en film men vi får se.
♥MARIA

23:31

Nu vet inte jag och Alis vad vi ska göra. Vi har för ett litet tag sedan ordanat ett nagellacksbord i mitt rum och sätt på nån film. Men vi kommer väl på nått snart. Hoppas jag.

♥MARIA

two days

Igår var jag med Alis hela dagen vi sprang runt i Sköndal och gjorde inget speciellt. Senare tog vi bussen hem till mig. Där gjorde vi iget speciellt åt chips och umgicks.
Idag var vi och köpte färg till min storebrors rum Alis ville följa med så jag hade inget val. Kom hem för ett tag sen och nu sitter vi och kollar på reprisen på vad jag vet vad du gjorde förra lördagen.


Idag köpte vi jordgubbar och jag köpte ett par nya glasögon.


Igår satt vi på uteserveringen på donken, så varmt var det . Och på kvällen fläta jag Alis hår.
♥Maria

snabbt

imorn blir det bilder och uppgradering om idag.


3april

Hejsan.
Kom hem för ett tag sen jag och Renée åkte in till skanstull sen gick vi till gamlastan och satt oss vid vattnet. Bland alla andra människor. Efter det gick vi igenom gamla stan och bort till t-centralen kolla i lite affärer.Köpt ett par guld örhängen på hm. sen åkte vi he,m. Vid 5 kommer min pappa hem då ska han skjutsa mig till Alis och jag ska sova där och imron sover hon hos mig.
♥MARIA

PÅSKLOV!

Idag blev det ingen väckning så jag är hemma idag igen. Messa lite med renée så vi bestämde oss för att träffas hon skulle duscha och fixa sig så det tar nog ett tag. jag vet inte vad vi ska hitta på vi får väl se.
Nu är det isaf påsklov har inga planer bara kompisar och sova.
skriver mer senare.
♥MAria

Chokladbollar

Nu har precis jag och min Mamma gjort chokladbollar. Den ända jag kan säga var årets godaste chokladbollar. Det var de godaste chokladbollarna jag ätit. Min mamma hade nått recept som var 15 år gammalt. seröst godaset chokladbollarna.

Ser kanske inte godast ut men smakar godast.
♥MARIA

Hemma

Hejsan idag blev en hemma dag är inte så sjuk var mest trött . Men jag tror inte jag missar nått det är ju ändå lov på måndag så jag tror inte vi börjar med några nya projekt. Hörde också att det var 10st i klassen idag så nått virus måste ju gå. Idag ska jg bara slappa frmför tvn och inte göra någonting,

♥MARIA

Pink

Juset köpte ett gulligt rosa nagellack igår.

♥MARIA

my day

Kom hem för typ en halvtimme sen. Dansen gick bra förutom att ja inte är helt frisk så jag har jobbigt att andas.
igår kväll spenderades med Hannah och Jennelie hos Jennelie vi hade det jääte roligt mycket glatt och skratt.
Idag hände inte mycket skolan som vanligt efter det åkte jag hem till Therese med Hannah hämtade pengar sen åkte vi tillbaka till söder och köpte slush (again) . Nu ska jag dricka cola och kolla på tv.
♥MARIA

RSS 2.0