varmchoklad

Hejsan!
Idag har jag var i skolan och efter skolan var jag med jamie hihi. Vi gjorde inte så mycket bara umgicks.
När jag kom hem åt jag middag, lite senare gick jag och Renée ut för att köpa godsaker efter det gick vi hem till mig och gjorde varmchoklad och kollade på tv. Hon gick nyss och jag ska fixa lite och sånt sen ska jag sova för att imron har jag öppethus och börjar 10. Skola på lördagar är ingen höjdare men vi är iaf lediga på måndag så det är ju bra.
skriver nog inget mer idag.
//maria

29 januari

Halloj!
Idag har det inte hänt nåt speciellt Var i skolan stanna lite ´med Arita, sen åkte jag hem kom hem vid 4 då åt jag lite sen kolla jag på tv och pratade med alis.
Mamma skulle ut och äta idag så jag och tommy skulle laga middag. jag åt korn med pasta och hp sås, tommy åt pasta och tomatsås och korn och pappa åt köttfärslimpa, hihi vi äter alltid olika maträtter :P
efter ett tag gick jag och tommy ut lite kom hem för ett tag sen föröker plugga men det går ju inte speciellt bra, skulle och vill träffa Renée men jag tror int ejag hinner :/
Men vi kansek kan göra nåt imron ? om du läser det här renée.
men nu ska jag fortsätta plugga har prov imron som jag egentligen skulle gjort innan jullovet men jag dröjde lite på det.
 Nu ska jag ta ett stort glas cola och sen ska jag sätta mig i sängen med börckera i knät.
 

hiih och det här hade jag på mig idag (prata med alis i telefon)
//maria

dans

Halloj!
idag var det ju första danslektionen (träningen).
 Det var iaf jätte roligt ska verkligen fortsätta. Jag har testat på massor med olika grejer men har alltid tröttnat. Men jag tror faktiskt jag ska fortsätta med dans.
När jag kom hem gjorde jag inte så mycket åt lite och sen bada :)
men nu ska jag se på top model.
/ Maria.

kort inlägg

Kom precis hem fick skjuts eftersom jag hade utvecklingssamtal det gick bra tkr jag. Ska strax åka till medis och ficka sen ska jag gå på min först dans "träning"  :D
men skriver nog lite ikväll
/ M

sommar



Här är lite saker jag inte skulle tacka nej til.

huvudvärk

Har inte hunnit skriva på några dagar men det har inte hänt något speciellt på senaste var med alis hela helgen och lite med Renée i södags. 
Idag var jag i skolan fast bara på en lektion sen åkte jag hem, hade jätte  ont i huvudet och var jätte trött, Hemma gjorde jag inte så mycket käka mat, svalde alvedoner  och sov .  Har precis kollat på några avsnitt av daddy`s Girls.
Imron tror att jag ska till skolan, har utvecklingsamtal :(  och Min dans börjar imron hade råkat skriva fel i ett inlägg längra bak men imron ska jag börja på street i danscenter imorn, det ska bli kul lite läskigt för jag känner ingen men jag tror det går bra .
sitter och kollar på lite käder jag skulle vilja ha lägger ut bilder när jag är klar .
/ M


shooopping

Hejsan
hann inte blogg igår så jag berättar lite kortfattat.
Var i skolan som vanligt efter det åkte jag och träffa min storbror vi gick och hämta biljetter för han ska på nån konsert och sen gick vi åt mackor. Juste jag köpte 6 tröjor  på gina tricot i medis de hade största rean.
Seare åkte jag till Farsta och träffade min bästa kompis alis vi köpte godis och sen åkte vi hem till henne.
Där åt vi och kollade på film :)
 och två tröjor till som det kmr bilder på senare
altt kosta 50 kr styck !!


Idag vaknade jag och alis 11 för att min föräldra skulle hämta oss 12 för att åka till barkaby outlet.
men när dom kom så stod de och Pratade med alis föräldra i typ en timme för att vi ska på skidresa haha har aldrig stått på ett par skidor så vi får se hur det kmr gå, iaf när vi var framme i barkaby åt vi å max och sen gick vi runt och kollade lite ville ha ett par jeans men hittade inga, men fick med mig ett par skor iaf.
 Efter barkaby åkte vi till gina i medis för alis och mamma ville kolla där de fick med sig ett stort lass med kläder jag fick bara med mig 2 tröjor. hihi
Men nu ska jag och alis hitta på nått skoj för hon sover här i natt :D
// maria

Skorna 200kr och tröjorna 50kr!

22 januari

Hejsan !
Idag var jag i skolan slutade 5 över 3 då åkte jag och några till gullmarsplan vi gjorde inte så mycket. Efter ett tag åkte jag hem. Åt toast och kollade på tv. Senare efter jag ätit middag gick jag till Renée och Rebecka var där i typ en kvart sen gick vi till högdalen och sen hem igen var hos dom ett tag sen gick jag hem och nu vet jag inte vad jag ska göra.
Imrogn ska jag iaf vara med alis har saknat henne enormt mycket vi får se vad vi hittar på.
Kramar Maria

jacka


Jackan jag köpte inte bästa bilden men lägger in hur den ser ut på nån annan dag ( ser lite bättre ut då )
// maria

Glaad

Heeej blogg läsare! Läget ? x) Själv mår man ju suuper är på väldigt glatt humör vet inte varför. pratade precis med alis i telefon vi snacka typ i en timme. Idag var jag i skolan efetr var jag med Sötnosarna Jamie, Leyla, ida , paulina och jasmine vi typ åkte till hökis och sen tågluffa vi lite.
efter ett tag var vi tillbaka i skanstull där vi startade.
Var där ett tag sen åkte jag till gullmars för att träffa min storebror efter det åkte vi till medis lite för han skulle kolla på kläder. Sen träffa jag chennie så vi 3 gick och åt pizzza och sen stack min storebros så jag och chennie åkte till hötorget för vi skulle köpa skinnjacka och det gjorde vi (lägger in bild sen)
Sen gick vi runt och kollade lite och efter det åkte vi hem, har kollat på sex and the city och lite på top model annars har jag inte gjort mycket.
// Maria


20 januari

Hejsan käns som det har blivit lite mindre uppgrderingar på senaste men ska förska förbättras har haft så mycket plugg nu så man har knappt hunnit men jag ska berätta lite kortfattat om dom sensate dagarna.

Söndags: Var på danscenter med chennie och Katte vi testa på lite olika danser det var iaf jätte roligt (ska börja på street där nästa torsdag :D)

Måndag: var i skolan hade dom vanliga lektionerna sista lektionen var elevensval vi hade "hemkunskap" och lagade köttsoppa jag och Pulina jobbad tsm haha det var jäätte kul.

Tisdag: Idag var jag i skolan hade engelskaprov. jag tror att gick ganska bra hoppas det.
efter skolan var ag lite med Jamie vi åt Brownie och satt och snacka i en möbelaffär.
Juste idag när jag skulle gå övervägen står jag framför en jätte stor vattenpöl och en bil åker förbi gissa hur blöt jag blev hela jag var dygn sur väldig ireterande!
när jag kom hem gjorde jag inte så mycket har precis kollat på senaste gossip girl guu vad jag äslkar den serien snart ska jag nog kolla på The city hihi för det kom ut idag.

// maria




Stan.

Jag och chennie kom hem från stan för ett tag sen. Ikväll händer nog inte så mycket mer. Vi ska försöka plugga lite jag måååste träna till mit engelska prov för jag kan nada.Renee Kanske kmr hit ikväll vi får se :D
i stan hände inte så mycket gick runt och kollad i affärer.

 
Jag köpte ett par pumps på hm för 298:-

Och en tröja på gina för 149:- (svart)

// maria


igår/idag

Hejsan.
Igår :
Hann inte skriva igår så jag får göra det nu. Började halv 1 för jag försov mig och missa dom två först lektionerna och tredje var inställd efter det var det lunch och rast och sen började jag med idrott halv 1 vi spelade innebandy och mitt lag vann :D sen var det bara en lektion kvar innan vi slutade (svenska) när den var slut var klockan 20 i 3.var jag med jasse, leyla och paulina vi chilla och gjorde lite olika saker vi har typ aldrig vart alla 4 med varanndra efter skolan.så det var kul. Vid halv 6 kom jag hem då åt jag middag och sen gick jag till renee och rebecka. Där gjorde vi inte så mycket satt och snacka och senare gick vi ut och köpte godis. och sen var jag och renee hemma hos mig och gjorde inte nåt speciellt .

Idag:
ska jag åka till stan med chennie inte så himlat ovanligt.
vi hade tänkt att gå på danscentrets öppethus men jag tror att vi åker dit imron det tyckte chennie, (renee och katte ska också med hoppas jag).
Aja nu ska jag sminka och fixa mig.
/ maria


huvudvärk

ciao
Idag hade jag ont i huvudet så jag orkade inte gå till skolan. ist var jag hemma med min storebror och pappa.har inte hänt så mycket var i skärholmen och käka sallad mums. jag så precis på wildchild som var grymt bra (rekomenderas).
 idag händer inget speciellt sängligande och filmer plus massor med coca cola!

// maria

14/1-09

Hejsan.
Kom nyss hem har varit med jasmine och Jamie. Vi gick runt i ringen och kollade lite. Efter det åkte vi till slussen för att hämta pengar hos jamies mamma som äger en kiosk där. Efter det gick vi till donken och käka lite granna. Vi satt där i typ 2 timmar.
När vi var klar drog vi oss mot skanstull igen gick in i ringen igen och sen åkte jag hem.
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska gör vi får väl se.
 MARIA


13 januari

Tjeenis.
Idag Var jag i skolan som vanligt. tråkig dag men det är väl som vanligt det med. Vi sutade 10 över 3 skulle vara med alis men det blev ändrade planer. Så jag var ett tag med Ruba och jasmine. Vi var typ kvar i skolan ett tag satt och åt chips x)
vid typ halv 5 eller nåt satt vi oss på bussen vi skulle till skanstulle men vi bestämde oss att fortsätta åka till slussen för det är närmare hem för dom (inte mig) Jag hoppade av i slussen och tåget hem: gjorde inte så mycket kollade på The city som hade kommit ut älskar det, Nästan lika bra som the hills.
men nu ska jag kolla på tv //maria

så här såg jag ut idag. Står väldigt konstigt tycker jag

090112

Hejsan.
Kollade precis på lipstick jungle jag tyckte faktiskt serien verkar bra. Det är ju nästan lite för mycket "sex and the city"
Men vi får se jag kmr nog följa det iaf ett tag. Nu ska jag gå och ta bort mitt smink och sen sja jag kolla på prison break sen får vi se.


Huvudpersonerna i Lipstick jungle.

/ MARIA


datasalen

Just nu sitter jag i datasalen ooch har no sista gången vi är i datasalen typ "/. Idag börja vi skolan 10 i 10 Skönt men vi slutar halv 5 inte lite kul.
Efter skoan vet jag inte riktigt vad jag ska göra vi får se.
Men skriver nog lite i kväll.
// Maria


träning och stan

tjeenare !
Idag har jag varit duktig Vakna 10 i 9 för att gå ut och springa med chennie och Renée vig halv 10 kom vi iväg. Vi sprag inte långt föränn jag och chennie inte orkade med så vi gick på en lång promenad ist vi gick över en timm så lite tränin måste man fått ska fförsöka få bästaste kondisen vi får väl se hur det kmr gå.
När vi kom hem var kl ungefär halv 11 lite mer, Renee gick hem till sig och jag och chennie gick till mig vi gjorde inte så mycket åt en lite macka. Sen duscha vi och fixade oss och när vi var klara med det åkte vi inte till stan för att chennie skulle köpa en jäätte mysig stickad kofta på bikbok.

Fick med mig en kofta från gina tricot hem.

Jag och chenie innan vi skulle ut och springa satt på
 oss massor med tjocktröjor med den blev ändå kallt.

10 januari

Idag var jag med Renée på dagen och senare kom Chennie.
jag och Renée  var ute lite vi köpte godis och energidrycker sen gick vi runt lite.
Senare gick vi hem till mig vi gjorde inget speciellt. 
efter ett tag kom Chennie vi gick till centrum och gjore några ärenden. Sen gick vi hem och åt middag (creps) mums.  
Men nu ska Renée blogga :)
// maria


noo

Hallå!:D
Nuu sitter jag alis. Paulina och jamie i datasalen vi har noo det går ju jätte bra!
men nu ska alis blogg för det har hon inte gjort på ett tag !
// M

lugggg !

Aaaaaa igååår klippte jag lugg! Som jag typ inte haft sen jag var väldigt liiten. Men det blev ändå helt okej :) som sagt hår växer ju.
igår var jag i stan med reebecka och renee, Först var det bara jag och renne som gick runt och kolla lite vi såg en tjej med jätte fin lugg så då bestämde vi oss för att klippa det. Efter ett tag kom rebecka vi fortsatte att gå runt och titta lite.
Köpte hårspray och strumpor lite bra och ha saker. när vi kom hem var vi hemma hos mig vi åt middag och chillade lite senare på kvällen gick vi hem till dom för de skulle färga håret och när det var klara klippte jag och renee lugg eller deras mamma klippte jag våga inte :O
menmen om ett tag ska jag till farsta med renee och chennie är pank så det blir nog inegn shopping för mig men dom kanske hittar nått chennie skulle kolla på hårfärg alla ändra färg nu :D

Ny färgat hår och lugg :)

5 januari

Hejsan :)
Idag var jag hos frisören, Där toppade jag håret och färgde det mööörkbrunt.
Hade tröttnat på min slingor.
Alis följde med mig till frissan vi har varit med varnndra dom 2 senaste dagarna och haft jääte kul. hon somnade hos när jag klippte mig :O haha det tycket jag var jätte rolig :) 
Men nu ska jag se på cia miami med renee. 


Det här köpte jag när jag var i stan med chennie i lördags :)

(tryck på bilderna så blir dom större)
// maria

3/1-09

Tjohoj
idag var jag i stan med chennie fick med mig en del saker. Lägger in bilder imorn på vad jag köpte.
juste igår kväll såg jag renee och rebecka på barnhemmet jag trodde att den skulle vara mycket läskigare än vad den var. Jag tycker inte den var så läskig som olika filmkritiker hade sagt den var mer lite obehaglig. Men jag tycker verkligen den är värd att kolla på.
 just nu sitter jag och lilla alis och lyssnar på musik och äter choklad.
// Maria


2 januari 2009

Hejsan,
Just nu är jag hos göthlin dom äter så jag passar på att skriva ett inlägg.
Idag var jag med alis i farsta hon köpte ett par svartabyxor, vi var inte där speciellt länge. men jag tror att jag ska träffa henne imorn också, får inte tag på henne nu hennes mobil är typ död. menmen
När jag kom hem vi halv 5 gjorde jag inte nåt speciellt, och efter middagen gick jag hem till renée och rebecka. händer nog inte så mycket ikväll. 

M A R I A 

 


många dagar i ett inlägg:)

Förrigår: NYÅRSAFTON ! tilbringades med renee och rebecka ! :) Mycket mat och filmer annars hände inte så mycket.

Nyårsoutfit Inte den stiligaste men väldigt skön var den.

Igår: SOOV ! Kollade på tv , bytte inte ens om till vanliga kläder eller sminka mig, en väldigt chill dag !
(Juste ny Header) som renee fixa åt mig.

Idag: Inga speciella planer Kanske ska vara med alis hade tänkt att var med Ruba Men jag vet inte om det blir av.


 


RSS 2.0